Korpus - Integrált vállalatirányítás

Korpus

Integrált vállalatirányítási rendszer

Hazai fejlesztésű szoftvermegoldások
magyar bútorgyártóknak, vállalkozásoknakIntegrált vállalatirányítás

Több mint 30 éves tapasztalatunkból kiindulva vállalkozásunk elsődleges feladatként tűzte ki, hogy egyedülálló komplexitású és színvonalú gyártás-előkészítő és kereskedelmi megoldásokat fejlesszen.

Fejlesztői csapatunk 1993 óta foglalkozik szoftverrendszerek fejlesztésével. A kezdetben kizárólag bútoripar specifikus, gyártás-előkészítő alkalmazás mára már egy komplex vállalatirányítási rendszerré nőtte ki magát. A szoftverrendszer fejlesztője és forgalmazója, a KORPUS Rendszerház Kft. révén kiemelkedő szerepet töltünk be a hazai bútor- és faiparban. Több mint 30 éves szakmai tapasztalatunkkal, számos sikeres projektünkkel igazoltuk, hogy meghatározó beszállítóként állunk a piac élén. Több száz hazai referenciánk tanúskodik arról, hogy az általuk nyújtott megoldások kiválóan alkalmazhatók a magyar bútor- és faiparban.

Több hazai és külföldi cégnél szerzett több évtizedes tapasztalatunkból kiindulva vállalkozásunk elsődleges feladatként tűzte ki, hogy Magyarországon egyedülálló komplexitású és színvonalú gyártás-előkészítő és kereskedelmi megoldásokat fejlesszen, elsősorban a hazai fa- és bútoripari gyártó üzemek, valamint kereskedelmi egységek részére. Fejlesztéseink közé tartoznak lapszabászati optimalizáló, táblafelosztó és cnc megmunkáló központ vezérlő alkalmazások, cad/cam rendszerek, készletgazdálkodást, gyártás-előkészítést és gyártási ütemezést felügyelő alkalmazások, kereskedelmi és ügyfélkezelő rendszerek, valamint internetes és mobil kiszolgálásokat támogató megoldások. Készséggel állunk továbbá ügyfeleink rendelkezésére egyedi igényeikhez igazított fejlesztésekkel, szoftvertámogatói szolgáltatásokkal, valamint technológia szaktanácsadással is.

A KORPUS szoftver rendszer modulszerűen építkezik, így a kis- és középvállalkozások számára is tud megoldást nyújtani. A vállalkozás igényeinek növekedésével a megoldások és a gyártás technológiai gépek integrálhatóak.

Elsősorban a felhasználók igényei és visszajelzései alapján, a szoftver rendszert folyamatosan modernizáljuk, fejlesztjük, és újabb szolgáltatásokkal egészítjük ki, annak érdekében, hogy egyre ötletesebb, komplexebb és könnyebben használható megoldást nyújtson a hazai gyártók és kereskedők megelégedésére.

Úgy gondoljuk, hogy sikerült kivívni partnereink elismerését és megbecsülését. Tapasztalataink szerint eredményeink magasan képzett munkatársainknak, és a partnereinkkel kialakított hosszú távú, közvetlen kapcsolatnak köszönhető. Munkatársaink általában az informatika elkötelezettjei, akiknek hivatásuk egyben hobbijuk is. Úgy gondoljuk, hogy egy technológiai fejlesztés sikeres működésének legfőbb fokmérője az ügyfelek elégedettsége, minden egyéb gazdasági paraméter csak rövid távon tölthet el bennünket megelégedéssel. Minden döntésünkre jellemző a hosszú távú gondolkodás. Fiatal munkatársaink rugalmassága a garancia arra, hogy a felmerült problémákat a lehetséges határokon belül - és gyakran azon túl - igyekszünk megoldani. Nyitottak vagyunk minden új probléma és technológia iránt.

Küldetésünk, hogy folyamatos támogatást nyújtsunk a legújabb technológiát alkalmazó ügyfeleink részére, üzleti céljaik sikeres megfogalmazásában és megvalósításában. Kiemelten fontosnak tartjuk a szoftverrendszereink támogatását. Ennek érdekében egy dedikált csapat áll rendelkezésre, amely kizárólagosan az ügyfeleink mindennapi használat során felmerülő kérdéseinek megválaszolására összpontosít. Ez a szakértői csapat készségesen és gyorsan válaszol minden felmerülő kérdésre, biztosítva ezzel a folyamatos, zökkenőmentes használatot és a magas szintű ügyfélelégedettséget.

Útmutatást nyújtunk partnereink részére a szoftver rendszerek elméleti kialakításától kezdve egészen a kézzelfogható eredményekkel szolgáló gyakorlati megvalósulásig. Büszkén kínálunk ügyfeleinknek akkreditált szaktanácsadást, ahol szakértő csapatunk mindig készen áll arra, hogy személyre szabott, magas szintű, akár helyszíni támogatást nyújtson, biztosítva ezzel, hogy ügyfeleink a legtöbbet hozhassák ki szoftverrendszereinkből. Célunk, hogy minden ügyfelünk megtalálja a legmegfelelőbb megoldást az üzleti kihívásaira és rendszereink tényleges versenyelőnyt biztosítsanak partnereink számára. A KORPUS Rendszerház Kft. hírneve a minőségi szolgáltatások és az ügyfelek elégedettségére való összpontosításunk eredménye, amelyek révén kimagaslóan teljesítünk a piacon.


© 2024 KORPUS Rendszerház Kft. Minden jog fenntarva!