Korpus - NET modul

Korpus

Integrált vállalatirányítási rendszer

Hazai fejlesztésű szoftvermegoldások
magyar bútorgyártóknak, vállalkozásoknakTáblafelosztó gép vezérlő alkalmazások

NET modul

Szabászati térképek elektronikus továbbítása a táblafelosztó gépre és automatikus vezérlés

A KORPUS NET program modul segítségével a szabászati térképeket továbbíthatja a táblafelosztó gépre. A modul az irodai munkaállomáson elvégzett szabászati optimalizálások eredményeit alakítja át az adott táblafelosztó gép által is értelmezhető, specifikus utasítások sorozatává. Ezen utasítások a helyi számítógépes hálózaton keresztül továbbíthatóak a táblafelosztó gépre, ahol a gépkezelő - monitorán megjelenítve a szabászati térképeket - indíthatja a szabászatot. A szabászati térképeket optimalizálásonként, akár több napra előre is átküldheti és tárolhatja a táblafelosztó gépen.

A szabászati térképek mentésével egyidejűleg a gyártást támogató bizonylatok nyomtatására is lehetősége van: anyag raktári kiírás, szabandó elem lista, maradék anyag lista és etikett címke.

A szabászat során leszabott bútorlap elemeket címkével láthatja el, mely alapján a termékkövetés és azonosítás egyértelművé válik, valamint információkat tartalmaz a későbbi feldolgozás számára: élzárás, raktározás, árukiadás. Az etikett címke tartalmát egyedien határozhatja meg.

Amennyiben a táblafelosztó gép mellett, speciális címke nyomtatóval szeretne etikett papírt nyomtatni, használja a KORPUS LABEL program modult!

  Amennyiben a táblafelosztó gép és az azon dolgozók teljesítményét szeretné figyelemmel kísérni, használja a KORPUS DIAG program modult!

 


© 2024 KORPUS Rendszerház Kft. Minden jog fenntarva!